Medicina General

Medicina General


El metge de família actua com a assessor de la salut personal de cada pacient de forma individualitzada, amb l'objectiu de millorar la seva qualitat de vida i amb coordinació amb altres professionals de la clínica per garantir una atenció completa i de qualitat.

Dr. José Manuel Ortí 


Fundador de Creu Blava, el Dr. Ortí acumula una experiència mèdica de 42 anys, i en fa 40 que viu i treballa a Esparreguera com a
metge de família, geriatra i psiquiatre. Quatre dècades amb un tracte directe i humà amb els pacients. És la figura del metge de poble que et trobes pel carrer i et pregunta pels pares o els avis.


Més que un metge alguns ja el consideren com un amic per la seva afabilitat i la bondat que transmet.


El Dr. Ortí confessa que la proximitat amb els seus pacients és la part de la feina que més li apassiona i que ell "no només cura
amb medicaments sinó que fa servir les paraules i l'acompanyament personal per a aconseguir un major benefici físic i emocional en cada un dels meus pacients”.

Dr. LLuis Álvarez 


Especialista en medicina de família amb més de 25 anys d'experiència professional, ha desenvolupat la major part de la
seva carrera a Esparreguera, Igualada i Madrid.
De tracte cordial, el Dr. Álvarez busca millorar la salut i el benestar dels seus pacients amb una perspecva global i integradora de la persona.

Dra. Carmen Martínez


La Dra. Martínez és la nostra nova incorporació a l'equip de Creu Blava. Nascuda a Granada, fa 54 anys que viu a Catalunya. Exerceix la medicina des de fa 31 anys.


Ha treballat a Mútua Universal i a l'Hospital de Granollers on ha pogut convinar l'exercici de la Medicina General amb la Medicina del Treball.


És també especialista en Diagnòstic ecogràfic múscul-esquelètic.


És defineix com una metgessa propera, entregada i empàtica. Li agrada el tracte personalitzat amb els pacients.


Dr. Llorenç Ortí

El Dr. Llorenç Ortí és la incorporació més recent al nostre quadre mèdic. Fill del Dr. Ortí
(director mèdic de Creu Blava) inicia la seva trajectòria professional amb nosaltres.

Dra. Lucía Vera


Especialista en medicina general amb més de 20 anys d'experiència. Integra una visió àmplia de la medicina treballant des d'una medicina integrativa i PNIE (Psico-neuro-inmuno-endocrinologia).


Gaudeix d'escoltar amb molta atenció als seus pacients i els hi aporta, a més de la medicina convencional, altres opcions terapèutiques com l'acupuntura, l'homeopatia i la naturopatia.


Dr. Jaume Boix


El Dr. Jaume Boix és la nostra última incorporació a l'equip de Creu Blava.


Especialista en Medicina General, en Medicina Xinesa i en Acupuntura. Està molt interessat i format en Medicina Natural.


Ha treballat al CAP d'Esparreguera, a la SEAT i a centres especialitzats en Traumatologia.


Es defineix com un metge proper, entregat i empàtic. Li agrada el tracte personalitzat amb els pacients.