Traumatologia

Traumatologia


La Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica és una branca de la cirurgia que es refereix a desordres de l'aparell locomotor, de les seves parts musculars, òssies o articulessis i les seves lesions tant agudes com a cròniques.

Dr. Josep Manel Casulleras Sola


El Dr. Casulleras fa 18 anys que exerceix de traumatòleg i cirurgià ortopèdic al nostre centre mèdic, tasca que compagina amb la seva feina a l'hospital de Sant Boi i a la Mútua de Terrassa.


Sempre escampant somriures, el Dr. Casulleras reconeix que cada dia treballa amb tota la il·lusió del món, “perquè la Creu Blava està envoltada de gent maca, que et posen les coses fàcils per donar el millor de mi a cada pacient i amb la màxima dedicació
professional.”


I afegeix, que durant aquest temps, ha pogut visitar un nombre important d'esparreguerins i d'altres contrades, creant un vincle professional i personal que l'omple de satisfacció.

Dr. Victor Ramon Domingo Calvo


Traumatòleg i cirurgià ortopèdic des de fa 42 anys, el Dr. Víctor Ramón Domingo va veure néixer la Creu Blava. Ha treballat a l'Hospital de Martorell des de la seva inauguració i a l'Hospital Infantil de Sant Joan de Déu de Manresa.


La màxima qualitat professional, seguretat i confiança són els factors que el Dr. Domingo considera essencials en la consulta. Els seus pacients saben que està sempre a la seva disponibilitat per ajudar en el diagnòstic, tractament i recuperació de les seves patologies.