Odontologia

Odontologia

La clínica dental de Creu Blava està formada per un equip muldisciplinari de diferents especialitats odontològiques, amb àmplia experiència i altament qualificat, que fan servir les tècniques i els materials més moderns i avançats.
Escoltem les necessitats dels nostres pacients perquè se senn còmodes i ben atesos, i oferim solucions individuals basades en el rigor i l'honestedat.
Els nostres especialistes dediquen a cada pacient tot el temps del món per trobar el tractament més adequat, perquè saben que la confiança és un valor fonamental, i perquè nguin la certesa d'estar en les mans dels millors professionals.

A la clínica oferim finançament amb còmodes mensualitats i sense interessos.


Dr. Ranko Nikolic


Especialitzat en implantologia i cirurgia dental, el Dr. Nikolic acumula una experiència professional de tres dècades i 15 anys treballant a Creu Blava.
El seu lema és que quan un pacient entra a la seva consulta pugui sortir amb la informació necessària per trobar la millor solució possible als seus problemes bucodentals, sempre amb una relació de mútua confiança i buscant la total sasfacció del pacient.
Realitza col·locació d'implants i de biomaterials, a més de fer extraccions quirúrgiques i elevacions de sinus.
Dra. Rosana Donadios 


La Dra. Donadiós és especialista en endodoncia.
Té com a objecu oferir un servei bucodental proper i familiar, treballant la filosofia de la prevenció i posant a disposició dels pacients les tècniques més innovadores, sempre pensant en el futur de la vostra salut bucal.

Dra. Laura Gonzalez Alba


Odontòloga generalista, la Dra. González treballa des del 1998 a la clínica dental de Creu Blava. El seu objectiu és que la salut bucodental dels seus pacients sigui la millor possible, sempre intentant crear hàbits saludables i solucionant al mateix temps les patologies bucodentals que es puguin presentar.


Dr. Agustí Pérez-Soler Casals


L'ortodòncia és la branca de l'odontologia que s'ocupa del diagnòstic, la prevenció i el tractament dels problemes d'oclusió, anomalies de posició o formes dento-esquelèques, juntament amb problemes estètics de la dentició i del somriure en nens i adults.


El Dr. Agusti Pérez és metge especialista en estomatologia i ortodòncia, amb més de 30 anys d'experiència i uns 20 anys a Creu Blava. A la clínica realitza tot tipus d'ortodòncia: la fixa, la removible, la invisible i la Invisalign o lingual, perquè els seus pacients tinguin un bon somriure


Dr. David Castellà


Odontòleg generalista, el Dr. Castellà és la nova incorporació a l'equip de la clínica dental de Creu Blava.


El seu objectiu principal és oferir un servei proper i de qualitat a tots els seus pacients.