Pediatria

Pediatria

Creu Blava té la satisfacció de comptar amb dos grans especialistes en pediatria amb una amplíssima experiència en l'estudi, seguiment evolutiu i tractament de les malalties dels nadons, infants i preadolescents.


Un acompanyament personalitzat que molts vilatans tenim la sort de conèixer des del nostre naixement. I és que tres generacions d'esparreguerins han passat per les seves consultes, amb un caliu humà i de confiança que són garantia de qualitat.


Les revisions amb els nostres pediatres també inclouen les vacunes obligatòries.

Dr. David Navarro Martin


Especialitat: Pediatria


Pediatre a Creu Blava des de fa més de 20 anys, va ser cap de l'ambulatori de Vilanova del Camí durant 15 anys. Actualment treballa diàriament al nostre centre oferint un servei que destaca per la responsabilitat i l’acompanyament a l'infant i la seva família.

Dr. Joan Carles Varona Martin


Especialitat: Pediatria


Després de 48 anys exercint com a pediatre a Esparreguera, el Dr. Varona manifesta que treballa avui amb la mateixa il·lusió i entrega que el primer dia.
Des de fa set anys col·labora amb Creu Blava amb total satisfacció perquè, segons diu, “és un lloc de treball on la cordialitat i el bon fer estan garantits”