Psicologia

La psicologia clínica és la branca de la psicologia que s'encarrega de l'estudi, tractament i prevenció dels trastorns mental

Psicologia

Llic. Santi Pouplana 


Amb més de 16 anys treballant a Creu Blava, en Santi Pouplana està especialitzat en psicologia de família i teràpia de parella, a partir d'una perspectiva cognitiva-conductual i sempre creant un procés d'ajuda integral a les parelles que tenen dificultats en la seva relació. També aborda altres trastorns, com la depressió i l'ansietat.


Especialitat: Psicologia

Llda. Estefanía Morales 


A la seva consulta integra diferents corrents de la psicologia, tot i que està especialitzada en teràpia cognitiva-conductual, enfocament que li permet treballar amb les dues dimensions més importants de l'èsser humà, com són els pensaments i les actituds i conductes.


Com a terapeuta, genera una dinàmica bidireccional amb el pacient que serà la clau per assolir els objectius inicialment pactats.


Especialitat: Psicologia

Llda.Ana María Hidalgo


Especialitzada en el tractament de trastorns de conducta alimentària i addiccions, tant de substàncies com de comportament. També atèn trastorns d'ansietat i depressió.


Fa teràpia cognitivo-conductual (TCC) perquè les persones aprenguin a resoldre situacions estressants de la vida i per ajudar-les a millorar el seu estat anímic en el moment present.


Especialitat: Psicologia